Dia de los Muertos Themafeest

Serenata Romantico

Ons Dia de los Muertos themafeest biedt een unieke en onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten. Onze feestlocatie zal worden omgetoverd in een kleurrijke en levendige ruimte, met decoraties zoals papieren bloemen, kaarsen en prachtige altaars.

Onze professionele make-up artiesten kunnen jou en je gasten transformeren in de iconische "Catrina" of "Catrin" figuren, die symbool staan voor de dood. En onze heerlijke Mexicaanse catering zal zeker de smaakpapillen prikkelen, met gerechten zoals enchiladas, tacos, guacamole, en nog veel meer.

En natuurlijk mag de muziek niet ontbreken! Onze professionele DJ zal zorgen voor de perfecte sfeer, met een mix van traditionele en moderne Latijns-Amerikaanse hits.

Of je nu een bedrijfsfeest, huwelijksfeest, verjaardagsfeest of een ander speciaal evenement organiseert, ons Dia de los Muertos themafeest is de perfecte manier om het leven te vieren en de herinneringen aan dierbaren te eren. Boek ons nu en laat ons je helpen bij het creëren van een onvergetelijk evenement!"

Kijk ook eens op:

Compleet Mexicaans feest: mexicaansthemafeest.nl
Livemuziek, dans en entertainment: mexicaans-themafeest.nl
Catering, hapjes, food trucks en decor: mexicaansethemafeest.nl
Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Neem contact met ons op:
Chat met ons: [Click hier voor Whatsapp]

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).